2 Haziran 2009 Salı

Premier Ligde Transfer Borsası ...

Premier Ligin bitişinin ardından her ülkede olduğu gibi İngiltere'de de transfer borsası hareketlendi.Milyon paundluk tekliflerin havalarda uçuştuğu borsaya kısaca bir göz atalım.

Liverpool :

Muhtemelen Gidecek Olanlar:Xabi Alonso, Ryan Babel, Jermaine Pennant (out of contract), Andriy Voronin, Jack Hobbs (has signed for Leicester), Sebastián Leto, Andrea Dossena, Lucas Leiva


Muhtemelen Gelecek Olanlar:Gareth Barry (Aston Villa), David Silva (Valencia), Carlos Tevez (Man Utd), Glen Johnson (Portsmouth), Stewart Downing, David Wheater (both Middlesbrough)

Yanlız burda önemli olan bir nokta var Transferin flaş yıldızı Aston Villa'lı David Bary için sadece Liverpool değil Man .City de devreye girdi.City Barry için 12 milyon paundu şimdiden gözden çıkarrtı bile.
Chelsea:

Muhtemel Gidecek Olanlar:Mineiro, Hilario (kontratı bitti), Deco, Ricardo Carvalho, Didier Drogba, Scott Sinclair, Michael Mancienne, Ricardo Quaresma


Muhtemel Gelecek Olanlar:Yuri Zhirkov (CSKA Moscow), David Villa (Valencia), Franck Ribéry (Bayern Munich), Daniel Sturridge (Man City), Emmanuel Adebayor (Arsenal), Bruno Alves (Porto), Marko Arnautovic (FC Twente), Sergio Agüero (Atlético Madrid), Andrea Pirlo (Milan), Ashley Young (Aston Villa), Diego Milito (Genoa), Carlos Tevez (Man Utd), Karim Benzema (Lyon), Adam Johnson, Ross Turnbull (both Middlesbrough)

Ancelottinin gelmesiyle yeni bir yapıya bürünecek olan Chelsea transferin yine flaş takımı olacağının şimdiden sinyallerini verdi.

Man.utd:

Muhtemel Gidecek Olanlar:Carlos Tevez , Darron Gibson , Tomasz Kuszczak, Cristiano Ronaldo, Paul Scholes

Muhtemel Gelecek Olanlar:Karim Benzema (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Munich), Antonio Valencia, Maynor Figueroa ( Wigan)


Manchester Unt. cephesinde en çok merak edilen konu Ronaldo gidecek mi ve Riberry gelecek mi ? Aslında ikiside birbirine bağlı transferler bunlar . Ronaldoyu Real Madrid'e satabilirlerse Riberry'i alacak kaynağı bulacaklar bu kadar basit ...



Arsenal :

Muhtemel Gidecek Olanlar:Emmanuel Adebayor, Amaury Bischoff, Philippe Senderos

Muhtemel Gelecek Olanlar:Brede Hangeland (Fulham), Sébastien Bassong (Newcastle), Matthew Upson (West Ham), Roque Santa Cruz (Blackburn), Marouane Chamakh (Bordeaux), Jamie Edge (Cheltenham), Nathaniel Clyne (Crystal Palace), Gareth Barry (Aston Villa), Martin Angha-Lötscher (FC Zurich)

Arsenal de en çok göze batan konu Adebayor gidecek mi? Arsen Wenger ile aralarında soğuk sular esen Adebayor'un Chelsea'ye gideceği yönünde yoğun söylentiler var.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder