13 Ağustos 2009 Perşembe

Güle Güle Çarli Derebaşı...

Bugün efsane takımın sol beki Çağlayan Derebaşını son yolculuğuna uğurladık.Çağlayan Derebaşının naaşı öğle namazında Güzelyalı hakim efendi camisine getirildi.Çağlayan Derebaşının cenaze namazı kılındıktan sonra sevenleri tarafından Göztepe Gürsel Aksel Tesislerine götürüldü.Tesislerimizde kendisi için yapılan törende konuşan başkanımız konuşmasında duygu ve düşüncelerini şu şekilde açıkladı. Göztepe Spor Kulübü ve camiamız olarak,Göztepe tarihinde çok önemli bir yere sahip efsane kadronun ve Türk futbolunun değerli üyesi Çağlayan Derebaşı’nı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz.Merhum Çağlayan Derebaşı , birlikten güç doğar anlayışını benimseyen ve bunu hayata geçiren bir grubun üyesi olarak üzerine düşen görevleri tam olarak yerine getirmiş, büyük Göztepe’nin takımıyla birlikte Efsane unvanını kazanmasında çok önemli katkıları olmuştur.Sevgi dolu yüreği , ailesi ve sosyal çevresiyle uyumu ve fedakarlıklarıyla da örnek bir yaşam süren Çağlayan Derebaşı , bu yönüyle de saygıyı ve sevgiyi hak etmiştir. Göztepe ve Türk futboluna sağladığı katkılardan ve örnek insani davranışlarından dolayı kendisini rahmetle anıyor, aile fertlerine sabır diliyoruz .Merhum Çağlayan Derebaşı; Göztepelilerin gönlünde her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır. Ruhu şad olsun.” Tören Çağlayan Derebaşı için yapılan duadan sonra sona erdi ve Çarli sevenlerinin alkışları eşliğinde ebedi istirahatgahına götürüldü.


Bizlerin o günlerle övünmemizi sağlayan Çağlayan Derebaşını birkez daha sevgi ve saygı ile anarken camiamıza ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Not:Resimler ve Sayın Başkanımız Serdar Samurun konuşması resmi sitemizden http://www.goztepe.org.tr/haber_detay.asp?id=402 alınmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder