25 Ağustos 2009 Salı

Maccabi Haifa-Salzburg | Goztepe-Buca | West Ham-Milwall | 200. post

Baslik biraz degisik oldu,farkindayim.Simdi size bu 4 olayi aktaracagim,aralarinda baglanti yok tabii. :)

Ilk olarak Maccabi Haifa-Salzburg konusunu ele alalim.Sampiyonlar Ligi on eleme turu maci ve az once sona erdi.Tabi yakalayinca maci izledim.
Maca gelecek olursak guzel macti,tempo pek dusmedi.Aralarinda oynadiklari ilk mac yanlis hatirlamiyorsam Maccabi Haifa'nin 1-2'lik galibiyetiyle sonuclanmisti.Ikinci macta Maccabi Haifa kendi seyircileri onunde iyi oynadi,tempolu oynadi,pres yapti ve maci 3-0 kazandi.Aslinda ilk yarida bu maci 3-0 Maccabi Haifa'nin alacagini soyleseler inanmazdim,terslerdim hatta soyleyeni.Ama Salzburg savunma hattinin hatalari ve kalecinin garip hareketleri yuzunden bu maci Maccabi 3-0 kazandi.

Simdi gecelim Goztepe-Buca olayina...Turkiye Kupasi 1. kademede karsilasacak bu iki ekip.Guzel bir mac olacak,iki takima ve taraftarlarina simdiden basarilar.Bu arada macin tarihi ise 2 Eylul.

Simdi gecelim West Ham-Milwall macina...Herkesin merakla bekledigi bir macti West Ham-Milwall maci.Yanlisim yoksa Carling Cup mucadelesinde karsilastilar,mac 1-1 bitti.Milwall daha baslarda one gecti ama West Ham 87. dakikada attigi golle durumu beraberlige tasidi.Bu arada statu degisikligi sebebiyle mac uzatmalara gitti ve West Ham maci 3-1 kazandi...

Son olarak gelelim 200. post olayina.Bilmiyorum dogrumu ama kumanda panelinde 199 kayit yaziyordu,bunla beraber 200 oldu.Belki yanlisimiz olabilir,o yuzden affola.

saygilarimla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder